Home > No Sound > No Sound No Internet The Windows In Classic Mode

No Sound No Internet The Windows In Classic Mode

Report nikhil- Jan 5, 2009 at 08:03 AM sir my internet sound is coming in headphones but it is not coming speakers. No fix. My drivers are all up to date, there are no viruses on the computer, directx is installed and updated, and the registry is all correct. On Visual Effects tab, Adjust for Best performance, you may end up with this issue once you Log Off or Restart. [ I don't recommend that option, or playing too much http://dataforceus.com/no-sound/internet-explorer-11-no-sound-windows-7.html

Today, I turned on my computer only to find it in it's same mode. It working for me .. Style Default Style Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Copyright © TechGuy, Inc. Performance & Maintenance Windows 7 starts up in classic mode, then freezes, and no internet.

I did what you say and my internet play sound now. Thank you! I rebooted. New Signature Version: Previous Signature Version: 1.185.1191.0 Update Source: %NT AUTHORITY51 Update Stage: 4.6.0305.00 Source Path: 4.6.0305.01 Signature Type: %NT AUTHORITY602 Update Type: %NT AUTHORITY604 User: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE Current Engine

What now? You did it!!!!! I looked this up and followed the steps. Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More...

It turned out the Themes service was not automatic. I "think" I got rid of the virus because I no longer get the pop up and stuffs. Yes, my password is: Forgot your password? Server: UnKnown Address: 127.0.0.1 Ping request could not find host yahoo.com.

My sound disappeared, along with the sound icon on my tool bar. hr = 0x80070422, The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. . Macboatmaster, Jul 16, 2010 #11 pr8wlwn Thread Starter Joined: Jul 16, 2010 Messages: 7 I've done everything you said. Report Donna- May 8, 2009 at 06:56 AM THANK YOU so much even Geek Squad couldn't fix it!

Thank god I came across this and now I thank you for helping me and so many others. In other words, copy everything (change nothing) starting after the big space below this sentence and all the way to "aux3"="wdmaud.drv". I have been very upset because I couldn't figure out what was wrong with my computer. Report noodles001- Dec 20, 2008 at 09:43 AM thanks alot Allie...

No need to reboot or anything, it was immediate. check over here I tried everything from re-installing IE, ActiveX control, enabling-disabling various options but nothing worked! and it worked! Pasted a copy of msacm32.drv & internet & system sound returned without rebooting.

Report coyoteinc- Mar 17, 2010 at 09:35 PM I love you Allie, thank you so much you've saved my life. Macboatmaster, Jul 16, 2010 #14 flavallee Frank Trusted Advisor Joined: May 12, 2002 Messages: 71,820 If that computer is a Dell, look at the sticker on the case and advise what or read our Welcome Guide to learn how to use this site. his comment is here Report John- May 24, 2009 at 03:54 PM Thanks.

My computers sound has worked for almost 2 years now. Macboatmaster, Jul 16, 2010 #9 pr8wlwn Thread Starter Joined: Jul 16, 2010 Messages: 7 Thank you so much for your help. i have this problem for about 2 months.

I now have my sound, internet, and theme back.

worked a treat :) Report Nick- Mar 15, 2009 at 11:20 AM Allie - you are so bad ass !! Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More... its an instant fix! I have tried for many months and tried your suggestion and it works!

Made a windows sound immediately confirming it worked. After this fix, it brings up the newer one replete with the transparency options--I suppose that must mean Aero. NOTE********VERY, VERY IMPORTANT. weblink I have been looking for a fix to my no sound on the internet when I could listen to Itunes...

PLEASE! You are the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slow startup , no sound, no internet, classi This is a discussion on slow startup , no sound, no internet, classi within the Windows XP Support forums, part of the Tech Out of NO WHERE it just would NOT work on the internet unless I rebooted it.

Helpful +11 Report helpinghand Jan 24, 2009 at 04:00 PM Just to tell you, you need to include the "Windows Registry Editor Version 5.00" at the very beginning of the notepad and I should check if these entries are used by another program at that point I thought maybe I'll restart in safe mode and then maybe try system restore from this I noticed an update was available for windows, or maybe it already updated. I thought there was no way it would work, AND IT DID!

Password Advanced Search Show Threads Show Posts Advanced Search Go to Page... background: in the last week I tried to uninstall/reinstall my hp printer.